×Furcsa jelenségek×

Üdvözöllek a furcsa jelenségek oldalán!

ancient.gif

ŐSI IDEGENEK CSATÁJA NUREMBERGBEN – 1561
Az idegenek Németországban

Beszámolók

 

   A 1561-ben a polgárok furcsa cirkálókról számoltak be Nürnberg városában. Ezeket az eseményeket a helyi újság, Gazette of the Town of Nuremberg örökítette meg. Ez volt az első nyilvántartott UFO jelenség, ami megerősítette jelenlétük valódiságát. Akik hajnalban már talpon voltak, elképesztő látvány tárult a szemük elé. Keresztek, gömbök és rúd alakú, járműveknek tűnő alakzatok ezrei cikáztak az égbolton. Ez a felettébb ijesztő látvány órákon át tartott, és úgy tűnt, két ellenséges frakció harcolt egymással. Az újság rengetek szemtanú pontos, részletes vallomását megírta, amik teljesen megegyeztek egymással. Mindazonáltal teljesen érthetetlen volt számukra, mivel még nem ismerték a repülés fizikáját és technológiáját.


newspaperufo.gif


   A szkeptikusok megpróbálták megmagyarázni az eseményeket, és a nürnbergi meteoresőnek tulajdonították az egészet. Ugyanakkor, a beszámolók valami sokkal hatalmasabb eseményről tanúskodnak, mint az egyszerű meteorzápor. Az égi csata mély hatást gyakorolt a lakókra, mivel ez akár jelenthette azt is, hogy Istennek mekkora hatalma van.

nuremberg.gif

   Nurembergben az Arcturi kutatói számára különösen fontos az UFO-k leírása, mivel a legtöbbjük szerint gömb, henger vagy kereszt alakú. Úgy vélik, hogy a nagyobb gömb alakú UFO-k valamiféle anyahajók, amik a kisebb járműveket indítja harcba. A szemtanúk szerint a csata vége felé egy csodálatos „fekete, lándzsa-szerű tárgy” jött, és véget vetett a harcnak. Ez az objektum nagyon is nagy harci cirkáló – olyasféle kiváló hajó, mint a Arcturian Starship Athena vagy a Pleiadian anyahajók egyike, ami a Földet védi.

   Ez a történelmi esemény sziklaszilárd bizonyíték arra, hogy az ősi idegenek a Földre látogattak a múltban, és nyomós érv az Ősi Asztronauta Elméletének. 


nuremberg

A Nurembergi idegenek csatájának ábrázolása


AZ AFRIKAI DOGON NÉP ÉS AZ ŐSI IDEGENEK

 

   A Dogon nép az egyik legérdekesebb forrása az idegenek létezésének bizonyítására. A dogonok az afrikai Mali fennsík térségében, az elbeszélések szerint kb. 400 000 és 800 000 közötti létszámban élnek.

A vita 1930-ban kezdődött, amikor francia antropológusok felvettek egy furcsa legendát egy dogoni paptól. Ez a szájhagyomány útján terjedt történet az idegenek látogatásáról szólt, akik a Sirius csillagrrendszerből jöttek. Az idegen faj Nommos-nak nevezte magát, valamint, hogy a humanoid faj vízi lényei. (más leírásaik alapján hasonló a Mermaidokhoz és Mermenekhez.) Érdekes, hogy a babiloni Istennőt, Isis-t gyakran ábrázolták sellőként és Sirius-szal hozták összefüggésbe. A legenda szerint Nommos leszállt az égből egy nagy hajóval, amit zaj és szél kísért. Az is érdekes, hogy a dogon szerint a Siriusnak van egy csillag-társa, ami szabad szemmel láthatatlan.

1970-ben a technológia már lehetővé tette a csillagászok számára, hogy  képet készítsenek a „Sirius B”-ről és társáról, a „Sirius A”-ról. A „Sirius A”, ami a Földről is látható, 8 fényévnyire van a Földtől, és a legfényesebb csillag. A „Sirius B” egy fehér  törpecsillag, kb. akkora mint a Föld. A fehér törpecsillagok akkor jönnek létre, amikor a csillagnak elfogy az energiája és magábaomlik. A „Sirius B” egy kicsi, hideg és nagyon sűrű csillag, ami gravitációsan kötődik a „Sirius A”-hoz és ugyanahhoz a naprendszerhez.

Mégis honnan ismeri ez az ősi nép a csillagászat tudományát?  Újabban a kutatók több mint 400 évre visszanyúló, egy Dogon által ábrázolt csillagpályák leleteire bukkantak. Emellett a dogonok minden 50. évben megünneplik a Sirius A és B ciklusát. A csillagászok ellenőrizték ezeket a ciklusokat, hogy eég pontosak-e. A Sirius rendszerben a dogonok megneveztek egy 3. csillagot is, az „Emm Ya”-t. A csillagászok még nem találták meg a kis csillagot, mivel egy kisebb csillagot már nehezebb érzékelni.
   A Dogonok szintén ismerték a Jupiter holdjait és a Szaturnusz gyűrűit, látszólag bármiféle segédeszköz nélkül.PIRIS REIS TÉRKÉPE 1513-BÓL

 

   Az egyik legcsodálatosabb bizonyíték amit felfedeztek, Piris Reis térképe volt, amin világosan ábrázolják Dél-Amerika tengerpartját, és egy olyan részt, ami nagyon hasonlít Queen Maud Land-re, az Antarktisz egyik szakaszára.
   A furcsa az volt benne, hogy a Queen Maud Land-et évszázados vastag jég borította, de ezt csak a modern térképkészítők ismerték a szeizmográfián keresztül. Charles H. Hapgood, a Keene Állami Főiskola professzora érdeklődni kezdett Mallery liberalista elmélete a iránt és könyvet írt „Az ősi tenger királyainak térképei” címmel. A könyv többek között arra utal, hogy létezett egy világméretű ősi civilizáció, ami fejlett technológiával rendelkezett. Habár ez a civilizáció elpusztult, néhány térkép megmenekült. Ez volt az egyik vezető érv amellett, hogy Atlantisz és más mítikus civilizáció valóban létezett a múltban.

Azonban egy radikálisabb és érdekesebb elmélettel a leghíresebb szerző, Eric Von Daniken állt elő. Felveti, hogy léteznie kellett a technológiának, amivel láthatták az Antarktisz  jégtakaróit, valamint a navigációs képességnek, hogy feltérképezzék a föld domborzatát ilyen pontossággal.

   A Piris Reis térkép az egyik legmeggyőzőbb érv az Ősi idegenek múltbéli látogatásának a Földön és befolyásuk a civilizációk életére.

mapWeblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 85
Heti: 628
Havi: 1 744
Össz.: 578 655

Látogatottság növelés
Oldal: Ősi Idegenek II.
×Furcsa jelenségek× - © 2008 - 2018 - jelensegek.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: striga legenda - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »